THERMOCUP® 800 RÉZBÁZISÚ SZERELŐPASZTA

Tulajdonságok

A THERMOCUP® 800 rézbázisú szerelőpaszta mikrofinom, nagy tisztaságú vörösréz részecskéket, korróziós inhibítort, antioxidánst tartalmaz szénhidrogén bázisú hordozóanyagban. -180oC-tól
+ 800oC-ig alkalmazható, akár vizes, nedves helyeken is. A THERMOCUP® 800 jó tapadóképességgel rendelkezik, nem mosódik és nem ég ki. Ellenáll víznek, lúgoknak, savaknak és más vegyi anyagoknak. Nem öregszik és nem gyantásodik. Meggátolja az illesztési és a különféle fémek közötti korróziót, a beégéseket, berágódást és a hideghegedést. Nem támadja meg a gumit és a műanyagot. Kiegyensúlyozott súrlódási együtthatóval (0,08) és extrém nagy terhelésállósággal (230 N/mm2) rendelkezik. Jó villamos vezetőképessége miatt elektromos berendezések csavarjainak, csúszóérintkezőinek kenésére is alkalmas. A réz jó tömítőképessége folytán tömítések nemesítésére is jól bevált. Elősegíti az alkatrészek gyorsabb és költséghatékonyabb szét- és öszszeszerelését.

Előnyök

• -180oC-tól + 800oC-ig hőálló
• Rendkívül nyomásálló (230 N/mm2)
• Megvédi a csavarokat és az alkatrészeket az időjárás, a sózás és a hő okozta berágódás ellen
• Könnyű szétszerelést tesz lehetővé
• Vezeti a villamosságot
• Lehetővé teszi a meghúzási nyomaték pontos beállítását
• Hatása tartós: nem mosódik ki, nem ég ki és nem gyantásodik

Használata

Használat előtt a pasztát fel kell keverni. A kezelendő felületről a durva szennyeződéseket K3-S tisztítóval el kell távolítani. A THERMOCUP® 800-at ecsettel, vagy spatulával az érintkező felületekre vékonyan fel kell hordani, és a darabokat össze lehet szerelni. Nyomatékszámításnál az olajozott csavarnak megfelelő értéket kell figyelembe venni.

kiszerelés

1 kg doboz


Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.