NICRO® LOK 25-73 Közepes szilárdságú,
univerzális felülettömítő 0,25 mm hézagméretig

Előnyök

•   Gyorsan és kifogástalanul tömít
•   Meggátolja a szivárgást vibráció és lökésszerű igénybevétel esetén is
•   Tökéletesen kitölti a hézagokat 0,25 mm-ig
•   Enyhén rugalmas filmet képez
•   Nincs szükség bonyolult kivágásokra, nincs hulladék
•   Kikeményedve kiváló víz-, vegyszer-, glikol- és olajállósággal rendelkezik.
•   -55°C- +150°C-ig hőálló

Tulajdonságok

A NICRO® LOK 25-73 akrilát bázisú, anaerob, sűrű, tixotróp tömítőgél merev fém (pl.: vas, acél, alumínium, stb.) alkatrészek és karimák tömítésére. Közvetlenül a flakonból, festőhengerrel, vagy szitanyomással hordható fel. Kikeményedés után jó rugalmassággal rendelkező film képződik, mely tökéletesen illeszkedik a felület alakjához. Inaktív fémeknél, alumínium felületeken és olajjal enyhén szennyezett darabokon is megfelelő tapadást eredményez. A NICRO® LOK 25-73 sokféle (pl.: rézlemez, parafa, papír, gumi, stb.) sík-, vagy előre-gyártott tömítést képes helyettesíteni, ezáltal a tömítetlenségek megszűntetők és a tömítések tárolási költségei megtakaríthatók. A közepes szilárdság szavatolja a darabok könnyű szétszerelhetőségét.
Az NSF/ANSI 61 szabvány szerint tanúsítva.

Használata

Mindkét tömítőfelületről a durva szennyeződéseket távolítsuk el. Ezután a NICRO® LOK 25-73-t vékony rétegben hordjuk fel és a szerelést követően, lehetőleg 20°C feletti hőmérsékleten hagyjuk kikeményedni. Alacsonyabb hőmérsékleten aktivátor alkalmazása ajánlott. A tömítőfolyadék erős kapilláris tulajdonságának köszönhetően azonnal behatol a résekbe, pórusokba és fémrészekkel érintkezve, a levegő oxigénjének kizárása hatására nagy nyomásállóságú, szívós, kemény masszává keményedik. A felesleges, kipréselődött NICRO® LOK 25-73 folyékony marad, és szerelés után könnyen letörölhető.

KISZERELÉSEK

50 ml


QR code

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.