KORRÓZIÓVÉDELEM

NICRO® 135 tartós korrózió- és üregvédő anyag

Tartós korrózióvédelmet nyújt fémfelületek számára, minden alapozás nélkül, kültéri tárolás, tengeri szállítás esetén. Átlátszó filmként erősen tapad a felületre. Jó kúszóképességű, víztaszító. A nedvesség alá vándorol, lezárja a kapillárisokat. Megállítja a már megindult rozsdásodást. Nem támadja meg a gumit és a lakkozott felületeket. Tapadóképessége -20°C-ig garantált. Hengerelt áruk, csövek, acélszerkezetek, fél- és késztermékek, üregek, tartályok belső felületeinek, tartós korrózió védelmére ajánlott.

NICRO® 140 korrózióvédő anyag belső tároláshoz

Védi a fémalkatrészeket, szerszámokat, késztermékeket a légrozsdától, oxidációtól, ujjnyom-korróziótól
a beltéri tárolás és a szállítás során. Leheletvékony, száraz, láthatatlan védőfi lmként tapad bármely felületre.
A függőleges felületekről sem kúszik le. Taszítja a vizet. Nem emulgeálható, a munkadarab lúgos mosása után is felhordható. A védőfilm szükség esetén könnyen eltávolítható. Alkalmazása fél- és készgyártmányok, szerszámok, rozsdamentes- és polírozott felületek, mérőeszközök védelmére javasolt.

NICRO® 304 fényes alu-cink bevonat

Rendkívül tartós, fényes metál színű, korrózió ellen védő bevonat vasfémek részére. Egyesíti az alumínium, a cink és a műanyag bevonatok előnyeit. A műgyantarészecskék rugalmas, légzáró réteget alkotnak, a cink katódos korrózióvédelmet biztosít. Gyorsan szárad. 200°C-ig (aeroszol 250°C-ig) hőálló, ponthegeszthető. Tartósan időjárásálló. Véd az agresszív gázoktól, folyadékoktól, víztől, sósvíztől, stb. Tűzi- és galvanikusan horganyzott felületek javítására, fémfelületek dekoratív bevonására ideális.

NICRO® 306 hideghorgany bevonat

Rendkívül tartós, mattszürke korrózióvédő bevonat minden típusú vasfém felülethez. Műgyantatartalma révén elasztikus es pórusmentes légzáró réteget képez. Magas (> 90%) cinktartalma katódos védőhatást biztosít, mely meggátolja az alározsdásodást. Hosszútávú időjárásállóságot biztosit, véd az agresszív gázoktól, folyadékoktól, víztől, sósvíztől és sok oldószertől. 300°C-ig hőálló, áthegeszthető. Tökéletesen helyettesíti a tűzi- és galvanikus horganyzást. Hatékony alapozó, könnyen kapcsolható más bevonatokhoz is.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.