SZILIKON- ÉS EPOXIRAGASZTÓK

NICRO BOND® RTV 3110 neutrális, olajálló szilikon ragasztó

Fekete, neutrális, szagszegény, olajálló, egykomponensű, oximszilikon paszta rugalmas ragasztási- és tömítési feladatok ellátására az ipar minden területén. Fémekhez, műanyagokhoz, elasztomerekhez, üveghez, kerámiához, fához egyaránt jól tapad. Jó olaj, glikol, vegyszer, időjárás és UV álló, nem öregszik. Hajtóművek, szivattyúk, járműalkatrészek, autó-villamossági és petrolkémiai berendezések ragasztására és tömítésére. Hőálló -60°C- +260°C-ig, rövid ideig +315°C-ig. Autógyárak által jóváhagyott.

NICRO BOND® 7410 univertzális epoxiragasztó

Szobahőmérsékleten gyorsan keményedő, kétkomponensű, univerzális, nagy szilárdságú ragasztóanyag. Ellenáll a legtöbb vegyianyagnak, benzinnek, oldószernek, híg savaknak, stb. Nagy húzó és lefejtőszilárdsággal rendelkezik. Egyaránt ragaszt fémeket, kerámiát, üveget, gumit és kemény műanyagok többségét önmagukkal és egymással. A két komponens kiadagolása1.1 arányban, jól átkeverve, az ikerkartus és a statikus keverőcső alkalmazásával történhet. Fazékidő: 3-4 perc, hőállóság: -60°C- +100°C-ig.

NICRO BOND® 7430 epoxi szerkezeti ragasztó

Ez a nagy szilárdságú szerkezeti ragasztóanyag kiválóan tapad fémekhez, de más szerkezeti anyagokhoz (üveg, kerámia, műanyagok) is alkalmazható. A termék kétkomponensű, bekeverés után nagy szilárdású, száraz ragasztófilmmé keményedik. a növelt fazékidő lehetővé teszi a darabok pozícionálását. A termék 5 mm-ig terjedő, kiváló térkitöltő képességgel rendelkezik. A keverési arány 1:1, mely a praktikus ikerkartus és a statikus keverőcső alkalmazásával automatikusan megvalósul. A kikeményedés szobahőmérsékleten történik, de a kötésidő a hőmérséklet növelésével rövidíthető.
Fazékidő: 40-50 perc, hőállóság: -60°C- +100°C, rövid ideig 140°C-ig.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.