NICRO® 509 PLUS szórózsír

Előnyök

-   Kenőzsír aeroszolos formában
-   Egységesen alkalmazható minden ipari célra
-   Jó kúszóképesség és tapadás
-   Kiszorítja a nedvességet
-   Tartós védelem korrózió- és elhasználódás ellen
-   Biztosítja az összes mozgó alkatrész üzembiztonságát
-   Szilikonmentes

Tulajdonságok

A NICRO®  509 kiválóan megfelel minden nyitott, továbbá nehezen hozzáférhető kenési helyhez, láncokhoz, drót-kötelekhez, csapokhoz, állítóorsókhoz, sikló- és vezető-pályákhoz, csavar- és illesztett kötésekhez, azonos és különböző szerkezeti anyagpárokhoz, mint pl.: acél, alu-mínium, bronz, műanyagok, stb.
A NICRO®  509 jól tapad, mélyen behatol a résekbe és biztosítja minden mozgó alkatrész üzembiztonságát.
Szilikont nem tartalmaz.
Kiváltképp megfelel a kis- és közepes sebességű, nagy  terhelésű sikló helyek kenésére. 2000 N- ig, továbbá menetes orsókhoz,  kulisszák, fecskefarkas és más profilos vezetékekhez.  Bevált tokmányokhoz, görgőscsapágyakhoz, csapszegekhez, fogazásokhoz, és zárakhoz. A NICRO® 509 egyaránt alkalmas  fémek, gumi és műanyagok kenésére. Véd a réskorróziótól és a kopásból eredő rozsdaképződéstől. Egyaránt alkalmas  fémek, gumi és műanyagok kenésére. Véd a réskorróziótól és a kopásból eredő rozsdaképződéstől.

Használata

A NICRO® 509 szórózsír palackját használat előtt alapo-san fel kell rázni, és vékonyan az előzőleg megtisztított alkatrészekre és felületekre felszórni.
A NICRO® 509 maximálisan 10%-ban keverhető ásvány-olaj tartalmú zsírral  hatásának romlása nélkül.

KISZERELÉSEK

400 ml


QR code

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.