NICRO® LOK 26-20 Nagyszilárdságú, hőálló csapágy- és illesztett kötésrögzítő
-55°C-tól + 200°C-ig hőálló, 0,2 mm résméretig

Előnyök

•   Másodpercek alatt kitölti a réseket
•   Megakadályozza a lazulást és véd a réskorrózió ellen
•   Olajjal, vízzel, a legtöbb savval, lúggal és vegyianyaggal szemben ellenálló
•   -55°C-tól + 200°C-ig hőálló
•   Költség- és időtakarékos
•   Csökkenti a javítási- és karbantartási költségeket

Tulajdonságok

A NICRO® LOK 26-20 különlegesen formulázott termék a nagy rögzítési szilárdságot és magas hőállóságot igénylő darabok gyors és költségtakarékos rögzítésére.
A termék folyékony, kiegyenlített viszkozitású és csak két fémalkatrész között keményedik ki, melyeknél a ragasztási hézag nem lépi túl a megadott értéket.
A kikeményedett NICRO® LOK 26-20 olyan nyomásálló, szívós, de ütésálló szilárd anyag, mely megakadályozza a lazulást a lökésszerű terhelések és a legerősebb vibráció esetén is. Ideális laza illesztésű, magas hőmérsékletű, hengeres darabok, mint pl. gördülőcsapágyak, fogaskerekek, siklócsapágyperselyek, ékek, rotortengelyek, stb. nagyszilárdságú, feszültségmentes rögzítésére.

Használata

Az összekötendő részeket alaposan zsírtalanítsuk le (pl. NICRO® K-3 S zsírtalanítóval) és hagyjuk megszáradni. A NICRO® LOK 26-20-t vékonyan hordjuk fel, a darabokat erősítsük össze és lehetőleg 20°C feletti hőmérsékleten hagyjuk kikeményedni. A folyékony termék a felhordás után azonnal behatol a legkisebb illesztési hézagba is és kiegyenlíti a  profilegyenetlenségeket. Szerelés után, a levegő oxigénjének kizárásának hatására nyomásálló, szívós masszává keményedik. A felesleges NICRO® LOK 26-20 folyékony marad és szerelés után könnyen letörölhető.

KISZERELÉSEK

50 ml


QR code

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.