NICRO® LOK 26-75 Nagyszilárdságú csapágy- és illesztett kötés-rögzítő 0,15 mm-es hézagméretig

Előnyök

•   Univerzálisan alkalmazható
•   Megakadályozza a lazulást állandó vibráció vagy lökésszerű rázkódás esetén is
•   Tökéletes, feszültségmentes és tömör felületi kötést garantál
•   Kis anyag- és szerelési ráfordítás
•   Véd a réskorrózió ellen és tömít
•   Kikeményedett állapotban vízzel, üzemanyagokkal, gázokkal, olajokkal és sok vegyianyaggal, oldószerrel szemben ellenálló
•   Csökkenti a karbantartási költségeket

Tulajdonságok

A folyékony NICRO® LOK 26-75 kis viszkozitással rendelkezik, ezáltal önállóan kitölti a pórusok és rések minden formáját 0,15 mm-ig.
A teljes kikeményedést követően a gyártmány kiváló vegyianyag- és hőállóságú, szívós, ütés- és nyomásálló filmet képez. Hőállósága -55°C-tól +150°C-ig terjed.
Az anaerob NICRO®  LOK 26-75 különösen félgyártmányok gördülő- és siklócsapágyainak, perselyeinek, olajjal impregnált szinterbronz perselyeinek, rugóinak és hüvelyeinek beszállítási állapotban történő, akár tisztítás nélküli rögzítésére használják. A  NICRO®  LOK 26-75 nagyon jó kikeményedési tulajdonságokkal rendelkezik alacsonyabb hőmérsékleteken és passzív fémfelületeknél is.

Használata

Az illesztendő felületeket lehetőleg zsírtalanítsuk (pl.: NICRO® K-3 S tisztítóval) és hagyjuk száradni. A NICRO® LOK 26-75 készítményt mindkét részre egyenletesen, vékony rétegben hordjuk fel és összeillesztésük után hagyjuk kikeményedni. Alacsonyabb hőmérsékleten aktivátor használata ajánlott. A NICRO® LOK 26-75 kapilláraktív tulajdonsága révén behatol a legkisebb illesztési hézagba is, és fémrészekkel érintkezve a levegő oxigénjétől elzártan nyomásálló, szívós-kemény masszává szilárdul. A felesleges NICRO® LOK 26-75 folyékony marad és szerelés után könnyen letörölhető.

KISZERELÉSEK

50 ml


QR code

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.