NICRO® 941 plus
Festék-és tömítéseltávolító gél

Előnyök

•   Gyors hatás
•   Minden festéket és tömítésmaradványt fellazít
•   Feloldja az elgyantásodott olajokat és zsírokat, valamint a pakurát is
•   Kíméli a fémet
•   Elkerülhető a tömítőfelületek sérülése
•   Függőleges felületeken is alkalmazható
•   Használatával idő és költség takarítható meg

Tulajdonságok

A NICRO® 941plus univerzálisan alkalmazható, kiváló hatású, szerves oldószerek és adalékok elegyéből álló, festékeltávolító gél. Percek alatt eltávolítja az olaj- és szintetikus festékeket, vízbázisú, epoxy, poliuretán és kétkomponensű festékeket egyaránt a fém, fa, beton és más festett felületekről. Feloldja az elgyantásodott olajokat és zsírokat, valamint a pakurát, fellazítja a tömítésmaradványokat (a szilikontömítés maradványait is). Hatékonyan tisztítja a beszáradt ecseteket. A NICRO® 941plus tixotrop tulajdonságú gél, ezért függőleges felületekre is felhordható, illetve hosszabb áztatási időt is lehetővé tesz. Nem támadja meg a fémeket, üveget, kerámiát és a fát. Nem tartalmaz klórozott szénhidrogéneket és aromásokat.

Használata

Azokat a felületeket, melyeknek  lakkozva kell maradniuk,
le kell fedni. A NICRO® 941plus-t ecsettel vagy hengerrel kell felhordani. Anyagtól és rétegvastagságtól függően 5-10 perc áztatás után a fellazult réteg spatulával vagy kefével eltávolítható. A kezelt felületet a további feldolgozás függvényében tisztítószerrel (pl.: NICRO® K3-S) meg kell tisztítani. Az beszáradt ecset 24 órára a gélbe mártva, majd mosószeres vízzel kimosva újra használhatóvá válik. Műanyagoknál, szintetikus szöveteknél, linóleumnál használat előtt az összeférhetőséget feltétlenül meg kell vizsgálni!

KISZERELÉSEK

500 gr


QR code

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.