NICRO® LOK 25-10 Nagyszilárdságú, hőálló síkfelülettömítő folyadék 0,5 mm hézagméretig

Előnyök

•   Garantált kifogástalan tömítés forró olajnál, vagy folyadéknyomásnál is
•   Ütés- és  vibrációálló
•   Tökéletesen kitölti a hézagokat 0,5 mm-ig
•   Ellenáll minden szokványos folyadéknak és gáznak
•   -55°C-től + 200°C-ig hőálló

Tulajdonságok

A NICRO® LOK 25-10 viszkózus folyadék állagú tömítőpolimer, mely közvetlenül a flakonból felhordható.
Kikeményedés után szívós, hőálló, de rugalmas tömítést alkot, amely tökéletesen illeszkedik a felületi struktúrához. A termék biztos tömítést garantál vibrációnál, vagy nagy nyomáslökéseknél is. A NICRO® LOK 25-10 számos szilárd tömítőanyagot helyettesít, pl.: rézlemezt, parafát, papírt, gumit vagy más előregyártott tömítést, tárolási költségeket, drága tömítéseket takarít meg és kizárja a tömítetlenség lehetőségét. A NICRO® LOK 25-10 ellenáll víznek, forró olajoknak, hidraulikafolyadékoknak, a legtöbb vegyianyagnak,oldószernek, gáznak és LPG-nek.

Használata

Mindkét tömítőfelületet zsírtalanítsuk (pl.: NICRO® K-3S tisztítóval) és hagyjuk száradni. A NICRO® LOK 25-10-t vékony rétegben hordjuk fel és szerelés után lehetőleg 20°C feletti hőmérsékleten hagyjuk kikeményedni. Alacsonyabb hőmérsékleten aktivátor használata ajánlott.
A folyékony termék kapilláraktív hatása révén azonnal behatol a fémpórusokba és fémrészekkel érintkezve, a levegő oxigénjétől elzártan nagy nyomásállóságú, szívós tömítéssé alakul. A felesleges NICRO® LOK 25-10 folyékony marad és szerelés után könnyen letörölhető.

KISZERELÉSEK

50 ml


QR code

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.