NICRO® 860 PLUS fúró-, vágóolaj
Nagy teljesítményű, szintetikus hűtő-kenő olaj szívós és kemény fémekhez

Előnyök

•   Védi a szerszámot az élrátét képződéstől
•   Minden fémhez és ötvözethez használható
•   Nagyobb vágósebességet tesz lehetővé
•   Növeli a termelékenységet
•   Akár 100%-kal is növeli a szerszám élettartamát a forgácsoló és a forgács nélküli megmunkálásnál
•   Pontos mérettartást és finom felületet biztosít
A NICRO® 860 plus alkalmazásával az üzemköltségek a szerszám élettartamának jelentős növekedése, a nagyobb vágósebesség és a pontosabb mérettartás következtében csökkenthetők.

Tulajdonságok

A NICRO® 860 Plus rendkívül nagy teljesítményű, nyomásálló  fúró-vágóolaj kifejezetten szívós- és kemény fémek mindenfajta forgácsoló és alakító megmunkálásához. Alkalmazási területe szokatlanul széles és kiváló eredményt nyújt. A NICRO® 860 Plus szintetikus alapolaj bázisú termék. A kenőfilm extrém nyomásállóságával és magas hőállóságával tűnik ki. Rendkívül jól tapad és megakadályozza az élsisak kialakulását. Nem gyantáso-dik. Hatóanyagai hátráltatják a kellemetlen forgácsspirál képződést.
A termék sem nehézfémeket, sem bármiféle klórtartalmú adalékot, sem szilikonolajat nem tartalmaz.

Használata

A NICRO® 860 Plus-t a munkadarab vágási felületére kell felszórni. Megmunkálás közben a terméket igény szerint után kell szórni. Kézi alkalmazásnál, pl. menetvágásnál általában elegendő a fúró vagy a furat egyszeri benedvesítése.  A NICRO® 860 Plus kannás változata ideális szóróberendezésekhez, központi szivattyúrendszerekhez, minimálkenéses eljárásokhoz.
Gazdaságos és környezetbarát utántölthető szóróflakonnal is rendelhető.

KISZERELÉSEK

400 ml


5 liter


10 liter


QR code

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.