NICRO® 901 K-3S
Erős zsírtalanító hatású, klórmentes, gyorsan párolgó műszaki tiszító

Előnyök

•   Gyors és hatékony tisztítószer
•   Eltávolítja az olaj- és zsírtartalmú szennyeződéseket
•   Fémek, műanyagok, gumi, kerámia és üveg zsírtalanítására egyaránt alkalmas
•   Gyorsan és maradéktalanul elpárolog
•   Nem tartalmaz klórozott és aromás vegyületeket,  benzint, szilikont, nem okoz korróziót
•   Biológiailag lebontható

Tulajdonságok

A NICRO®  K-3S az ózonréteget nem károsító kiváló olaj-, zsír- és szennyoldó hatású, nagy tisztaságú gyorstisztítószer. Az elgyantásodott lerakódásokat még a pórusokból is pillanatok alatt feloldja és leöblíti. Ragasztandó felületek tisztítására erős zsírtalanító hatása és gyors száradása miatt rendkívül keresett. Nincsenek korrodáló összetevői és nem fejleszt mérgező gőzöket. A felületről maradéktalanul elpárolog. Foltosodást nem okoz. Javítási munkáknál a kezelt darab pillanatok alatt tiszta, száraz és használatra, vagy továbbfeldolgozásra kész.

Használata

Műanyagok és lakkozott felületek tisztításánál először összeférhetőségi próbát kell végezni.  A szennyezett darabokat NICRO® K3-S termékkel alaposan beszórjuk vagy a kannából benedvesítjük úgy, hogy a feloldott szennyeződés lefolyjon. Szükség esetén az eljárást meg kell ismételni, adott esetben törlőkendő segítségével. Nagyobb daraboknál a lefolyó szennyezett tisztítóanyagot célszerű összegyűjteni, az a szennyezettség mértékétől függően ülepítés után újrafelhasználható.
A tisztításnál figyelembe kell venni, hogy a NICRO® K3-S tűzveszélyes, ezért használata közben dohányozni tilos! Forró felületekhez ne alkalmazzuk!

KISZERELÉSEK

400 ml


1 l


5 l


10 l


QR code

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.