NICRO® BOND 7410 Univerzális  Kétkomponensű,
gyorskötésű epoxiragasztó

Előnyök

•   Fémeket, kerámiát, üveget, gumit, kemény műanyagokat és más anyagokat egyaránt ragaszt
•   Nagy szilárdságú kötés
•   Rövid kötésidő
•   Kismértékű zsugorodás
•   Jól ellenáll a dinamikus terheléseknek
•   Egyszerű kezelés
•   Hosszú ideig eltartható

Tulajdonságok

A NICRO® BOND 7410 szobahőmérsékleten gyorsan keményedő, kétkomponensű, univerzális, nagy szilárdságú ragasztóanyag. Ellenáll a legtöbb vegyianyagnak, benzinnek, oldószernek, híg savaknak, stb. Nagy húzó- és lefejtőszilárdsággal rendelkezik. A NICRO® BOND 7410 egyaránt ragaszt fémeket, kerámiát, üveget, gumit és a kemény műanyagok többségét önmagukhoz és egymáshoz. A gyanta és az edzőkomponens kiadagolása megadott arányban, jól átkeverve rendkívül egyszerűen, közvetlenül az ikerkartusból, az arra illeszthető statikus keverőcsővel történhet.

Használata

A ragasztandó felületeket tiszítsuk meg NICRO® K-3 S tisztítóval mindenféle szennyeződéstől, majd hagyjuk megszáradni. Helyezzük az ikerkartust a kiadagolópisztolyba és csavarjuk le a zárósapkát (bajonettzár). Egy papírlapra nyomjunk ragasztót, míg mindkét komponens egyenletesen nem jön a kartusból. A kartusra helyezzük fel a keverőszárat. A ragasztáshoz szükséges mennyiséget (vékonyan) közvetlenül a ragasztandó felületre nyomjuk.
(Keverési arány: 1:1) A darabokat 2 percen belül össze kell illeszteni és kb. még 5 percig lehetőleg szobahőmérsékleten, rögzítve hagyni kikeményedni. A kötés sebessége a hőmérséklet növelésével lehetséges.
A ragasztó a keverőcsúcsba - ha azt nem használják - kb. 3-4 perc alatt beleköt. Használat után a ragasztót a pisztolyból célszerű kivenni, és a zárósapkával az ikerkartust lezárni (oldalhelyességre ügyelni)!

KISZERELÉSEK

50 ml


QR code

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.