KENŐFOLYADÉKOK

NICRO® K-4 ULTRA szintetikus kenő-, tisztító folyadék

Szintetikus, oldószertartalmú, kiváló kúszóképességű készítmény. Behatol a legkisebb résekbe is. Tisztít,
kiszorítja a nedvességet, láthatatlan kenő- és védőfi lmet hagy hátra. Nem vonzza a port, nincsenek nem
kívánatos maradékai. Szilikonmentes. Eltávolítja a felületi oxidréteget, véd a korrózió és a kopás ellen. Tisztít, ken, véd és konzervál az ipar, az elektro- és fi nom-mechanika, a közlekedés, a karbantartás, a háztartás és hobbi minden területén.   Hőálló -30°C- +250°C-ig, rövid ideig akár + 300°C-ig is.

NICRO® 607 szintetikus kúszóolaj

Szintetikus, kiváló kúszóképességgel és nagy terhelésállósággal rendelkező kenőolaj. Behatol a legkisebb hézagba, a nedvesség alá vándorol. Tartós kenést biztosít, véd a kopás és a korrózió ellen. Nem károsítja a gumi- és műanyag alkatrészeket. Antisztatikus hatású, villamosan semleges. Kiválóan alkalmazható a finommechanika, a villamosság, a szerszámgyártás, a fémmegmunkálás, a textilipar, a karbantartás, a járműjavítás, stb. területén.
Hőálló -45°C- +150°C-ig, rövid ideig akár +200°C-ig is.

NICRO® 602 láncápoló folyadék

Szintetikus, oldószertartalmú, kiváló kúszóképességű készítmény. Eltávolítja a kenőanyag- és
szennyezésmaradékokat és jól tapadó, nem cseppenő, nyomás- hő- és vegyszerálló kenőfi lmet képez. Nem támadja meg az „O”-gyűrűket. Véd a kopás és a korrózió ellen. Hosszú kenési periódust tesz lehetővé. Mindenfajta lánc, konvejor, drótkötél, bowden, csukló, stb. kenésére és ápolására alkalmas.   Hőálló -45°C- +150°C-ig, rövid ideig akár +200°C-ig is.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.