NICRO® LOK 22-77 nagy szilárdságú csavarrögzítő M36 menetméretig

Előnyök

•   Gyors kikeményedés
•   Megakadályozza a lazulást állandó vibráció vagy lökésszerű rázkódás esetén is
•   Ászok- és illesztőcsa-varok rögzítésére különösen alkalmas
•   Kikeményedés után víznek, üzemanyagoknak, ola-joknak, gázoknak és sok egyéb oldószernek ellenáll
•   NSF ANSI 61 jóváhagyással rendelkezik. (ivó- és melegvíz)

Tulajdonságok

A folyékony NICRO® LOK 22-77 közepes viszkozitású, erősen kapilláraktív. Kitölt minden rést és pórust 0,25 mm-ig. A termék anaerob, azaz a levegőt kiszorítva az illesztési hézagból és fémmel érintkezve rövid idő alatt kikeményedik. Ennek során szívós, kemény, kiváló hő- és vegyszerálló film képződik, melynek hőállósága -55°C-tól +150°C-ig  terjed. A NICRO® LOK 22-77 sokoldalúan alkalmazható. A legerősebb statikus igénybevételeknél és dinamikus terheléseknél is bevált nagy szilárdságú csavarrögzítésre, pl. ászokcsavarokhoz. Normál szerszámmal csak nehezen bontható. Ivóvíz és forróvíz (80°C-ig) rendszerekben is alkalmazható, megfelel az NSF/ANSI 61 szabvány követelményeinek.

Használata

Az összeillesztendő részeket alaposan, pl.: NICRO® K-3 S termékkel zsírtalanítani kell. Száradás után a NICRO® LOK 22-77-et lehetőleg az első néhány menetre kell gyűrűszerűen, folyamatosan,vékony rétegben felhordani. Csak annyi anyagra van szükség, amennyi az illesztési hézagot kitölti. Ezután lehet a darabokat összecsavarozni, majd 20°C feletti hőmérsékleten hagyni kikeményedni.   Alacsonyabb hőmérsékleten aktivátor alkalmazása ajánlott. A NICRO® LOK 22-77 kiváló kúszóképessége révén behatol a legkisebb illesztési hézagba is és fémmel érintkezve, a levegő kizárásának hatására  nyomásálló, szívós, kemény polimerré alakul. A  túlcsorduló felesleges NICRO® LOK 22-77 folyékony marad és a szerelés végén letörölhető.

KISZERELÉSEK

50 ml


QR code

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.