NICRO® RM525 Ipari padlótisztító koncentrátum

Előnyök

•   Erős tisztítóhatás
•   Koncentrátum, vízzel nagymértékben hígítható
•   Fékezett habzás
•   Könnyen leöblíthető
•   Gépi tisztításhoz is alkalmazható
•   Folt és csíkmentesen szárad
•   Oldószer- és NTA mentes

Tulajdonságok

A NICRO® RM 525 enyhén lúgos, speciális padlótisztító koncentrátum ipari célú felhasználásra benzinkutak, garázsok, műhelyek, raktárak, állomások stb. padozatainak tisztítására.
Nagynyomású tisztítóberendezésekhez és padlótisztító gépekhez egyaránt alkalmazható. Olyan speciális hatóanyagokat tartalmaz, melyek lehetővé teszik mindenfajta ipari padozatra tapadt szennyezés feloldását. A feloldott szennyezés a termék segítségével szuszpendálódik, ezáltal vízzel könnyen leöblíthetővé, illetve padlótisztító géppel felszívhatóvá válik.
A NICRO® RM 525 az ipari padlóként alkalmazott anyagokat (beton, epoxi, PVC) nem támadja meg.
A termék fékezett habzású és az ÖNORM B5105 szerinti olajleválasztókhoz jóváhagyott.

Használata

A NICRO® RM525 főként ipari-, műhely-, garázs-, benzinkút-, állomás-, stb. padozatok tisztítására ajánlott. Kis felületeknél a terméket kézi szóróflakonból lehet felszórni. Nagyobb felületek tisztításához padlótisztítógép vagy nagynyomású berendezés használata ajánlott, ahol a terméket közvetlenül az alkalmazott tisztítóberendezés tartályába kell tölteni a javasolt használati koncentráció figyelembevételével, A szükséges áztatási idő után a termék tiszta vízzel a felületről leöblíthető.
A termék használata során a vegyianyagok kezelésére vonatkozó óvórendszabályokat be kell tartani!

KISZERELÉSEK

21 kg

A

QR code

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.