NAGYTELJESÍTMÉNYŰ KENŐZSÍROK

NICRO® 509 PLUS szórózsír

Univerzális kenőzsír aeroszolos formában. Szintetikus, terhelésálló, jó kúszó- és tapadóképességű, víztaszító, színtelen szórózsír jó korrózió- és kopásgátló tulajdonsággal, magas hőállósággal. Főként nyitott vagy nehezen hozzáférhető helyek, pl.: csapszegek, csuklók, vezetőpályák, mozgatóorsók, illesztett alkatrészek, láncok, drótkötelek, stb. kenésére ajánlott. Nem támadja meg a gumi- és műanyag alkatrészeket, színesfémekhez is megfelelő. Hőállóság: -30°C+200°C-ig. Keménység (NLGI-osztály): 0.

NICRO® 636 szilikonzsír

Szilikonolaj bázisú, PTFE adalék tartalmú, színtelen kenő- és tömítőzsír. Kiváló hideg-és hőállóság, nedvességtaszító és leválasztó képesség, víz-, vegyszer-, UV- és öregedésállóság jellemzi. Nem támadja meg a fémeket, műanyagokat, elasztomereket. Nem vezetőképes. Tömítések szereléséhez, armatúrák élettartamkenésére, villamos csatlakozók ápolására javasolt. Élelmiszeripari (NSF H1) és ivóvizes (KTW) alkalmazásokhoz jóváhagyott.
Hőállóság: -55°C+240°C-ig. Keménység (NLGI-osztály): 0.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.