NICRO® LOK 25-77 Univerzális anaerob csőmenettömítés
Közepes szilárdság- gyors kikeményedés-C3” menetméretig

Előnyök

•   Tiszta és gyors szerelés
•   Egyszerű alkalmazás
•   Nagyfokú biztonság
•   Nincs réskorrózió
•   Idő- és költségtakarékos

Tulajdonságok

A NICRO® LOK 25-77 anaerob folyékony tömítőanyag a gyors és korszerű csőszereléshez. Jól tömít kúpos/ hengeres csőmenetkötéseket R3”-ig, pl. sprinkel berendezéseket, gázvezetékeket. A jól meghúzott csőmenetkötések 5 bar nyomásig azonnal tömítenek. A kikeményedés alacsonyabb hőmérsékleten (>0°C) is megtörténik. Megbízható csőtömítést hoz létre. Kikeményedés után a NICRO® LOK 25-77 ellenálló, vibráció- és ütésálló tömítést alkot, mely később szükség esetén normál kéziszerszámmal bontható.  
A termék ellenáll nyomásnak, rázkódásnak, hidegnek, melegnek, olajnak, víznek, sósvíznek, gázoknak, több alkálinak és oldószernek.
A DVGW által (DIN 751-1) jóváhagyva. A TRGI '86/96 szerinti háztartási gázszerelésekhez nincs jóváhagyva.
A tömítés tartós használata olyan réztartalmú kötésekhez, melyek >40˚C-os vízzel érintkeznek, az eredeti darabok előzetes, alapos vizsgálata nélkül nem ajánlott!

Használata

A szerelendő csőkötést NICRO® K-3 S tisztítóval  alaposan megtisztítani és zsírtalanítani kell. A megszáradt menet mindkét oldarára a NICRO® LOK 25-77-et fel kell hordani, azt összecsavarni és 20°C feletti hőmérsékleten hagyni kikeményedni. Alacsonyabb hőmérsékleten a folyamat lelassul ezért aktivátor használata javasolt.  
A NICRO® LOK 25-77-et mindig vékonyan és egyenletesen kell felhordani. Az anaerob ragasztók csak két fémfelület között oxigén kizárása mellett alakulnak ellenálló, nyomásálló és szívós tömítéssé. A felesleges anyagmennyiség a levegőn is folyékony marad és könnyen letörölhető.

KISZERELÉSEK

50 ml


QR code

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.