NICRO® LOK 22-22 kis szilárdságú csavarrögzítő
Közepes hosszúságú csavarokhoz, M 36 méretig

Előnyök

•   Lehetővé teszi a csavar akaratlagos állítását a vibrációállóság csökkenése nélkül
•   Kiegyenlíti az egyenetlenségeket 0,20 mm-ig
•   Tömör kötést biztosít
•   -55°C-tól + 150°C-ig hőálló
•   Kikeményedve víznek, üzemanyagoknak, olajoknak, gázoknak, és sok más vegyi anyagnak ellenáll
•   Csökkenti az anyag- és szerelési költségeket

Tulajdonságok

A folyékony NICRO® LOK 22-22 erősen kapillárakív készítmény, ezért kitölt minden rést és pórust 0,20mm-ig. A kikeményedés során szívós, kemény film képződik, mely különösen nagy nyomásállósággal, kiváló hő- és vegyi ellenálló képességgel rendelkezik. Hőállósága -55°C-tól +150°C-ig terjed. A NICRO® LOK közepes viszkozitással és kis rögzítőszilárdsággal rendelkezik.
A NICRO® LOK 22-22-t M36 méretig csavarbiztosításra,  finommenetes csavarok rögzítésére használják, főként ha a becsavarási hossz > 2D -. A termék lehetővé teszi a csavar utólagos állítását a biztosítási tulajdonságok romlása nélkül.

Használata

A rögzítendő darabokat a durva szennyeződésektől meg kell tisztítani. Optimális eredmény zsírtalanítással (pl.: NICRO® K-3 S) érhető el. A NICRO® LOK 22-22-t lehetőleg a csavar néhány első menetére, folyamatosan, gyűrűszerűen, kis mennyiségben kell felhordani. (Csak annyi rögzítőanyagra van szükség, hogy az a menethézagot kitöltse.) Összeszerelés után lehetőleg 20°C-on kikeményedni hagyni. Takarékosan kell használni! A NICRO® LOK 22-22 kiváló kúszóképessége révén kitölti a teljes menethézagot és ezáltal beindul a kikeményedése. A felesleges, kipréselődött rögzítőanyag folyékony marad és a szerelés végén könnyen letörölhető.

KISZERELÉSEK

50 ml


QR code

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.