NICRO® IS 370 hideg alkatrészmosó folyadék

Előnyök

•   Hatékony zsíroldó hatás
•   Nem okoz korróziót
•   Enyhe szag
•   Közepes párolgási sebesség
•   Maradéktalanul elpárolog
•   Magas lobbanáspont

Tulajdonságok

A NICRO® IS 370 hatékony zsír- és olajoldó hatású, szén-hidrogén bázisú, enyhe szagú hideg alkatrészmosó folyadék. Közepes párolgási sebessége hosszabb áztatási időt tesz lehetővé és kisebb párolgási veszteségeket okoz, ezáltal alkatrészmosó berendezésben is ideálisan alkalmazható. Hajtóművek, motorok, stb. kisebb alkatrészeinek, gépek, fémfelületek tisztítására alkalmazható hígítás nélkül. A tisztítandó alkatrészre tapadt szennyezés alá vándorol és leoldja azt. Maradéktalanul elpárolog. A NICRO® IS 370 nem támadja meg az iparban alkalmazott fémeket és a műanyagok többségét. Nem habzik. Környezetbarát, nem tartalmaz aromás és klórtartalmú vegyületeket, összetevői biológiailag lebonthatóak.

Használata

A NICRO® IS 370 főként hajtóművek és motorok szétszerelésénél, kisebb alkatrészek, szerszámok, fémfelületek mosásához, gépek tisztításához stb. alkalmazható hígítás nélkül.
Műanyag és gumi alkatrészek tisztítása előtt az összeférhetőséget vizsgálni kell!
Az alkatrészek ecseteléssel és mártással egyaránt tisztíthatóak. A hordós kiszerelésre alkatrészmosó berendezés szerelhető. Itt a berendezés szivattyúja egy ecseten át szállítja a terméket a tisztítandó alkatrészre. Tisztítás után a szennyezett mosóoldat visszafolyik a hordóba, ahol ülepedés után az újra felhasználható. Ha a tisztítófolyadék egy idő után erősen szennyezetté válik, azt kompletten cserélni kell, és a használt terméket ártalmatlanításra kell küldeni.
A terméket ne tároljuk 30°C feletti hőmérsékleten!

KISZERELÉSEK

20 l


200 l

CSAK RENDELÉSRE

QR code

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.