ELEKTRONIKAI TISZTÍTÓSZEREK

NICRO® 664 Elektro-Service kontaktspray

Tisztítja és ápolja az érintkezőket, véd az oxidáció ellen. A nedvesség alá vándorol, megakadályozza a kúszóáramok létrejöttét. Nem gyantásodik, és nem ragad. Színtelen, nem támadja meg a villamosságban használatos műanyagokat. Jól nedvesít és ken. Zsírzás nélkül biztosítja a mozgó alkatrészek működőképességét.
Használata villamos kapcsolóknál és érintkezőknél, vezetősíneknél, autóvillamossági és hegesztőberendezéseknél ajánlott.

NICRO® 935 elektronikai tisztítóspray

Az elektronikai ipar igényeinek figyelembevételével fejlesztették ki. Oldja az oxidrétegeket, zsírtalanít és tisztít. Eltávolítja a gyanta-, és folyatószer maradványokat, szennyeződéseket a nyomtatott áramkörökről és más elektronikai alkatrészekről. Nem támadja meg a szigetelő- és műanyagokat. Nem vezetőképes, maradéktalanul elpárolog. Rövidzárlatot, működési zavarokat nem okoz. AF, RH és UHF technológiákhoz
is alkalmazható.

NICRO® ELECTRO-FLUID elektrotisztító folyadék/ előtisztító gél

Hatékonyan eltávolítja a villanymotorokról, generátorokról, önindítókról, kapcsolószekrényekről, stb. az olajos, zsíros szennyeződéseket, kefeport. Enyhe szagú. Lassan, maradéktalanul elpárolog, időt hagyva a makacs szennyeződések fellazítására. Nem támadja meg a műanyagokat, szigetelő-lakkot, festékbevonatot. Nem vezetőképes, nem okoz rövidzárlatot. Átütési szilárdság 116 kV/cm. Erős szennyeződések esetén Electro-Gel-es áztatás és előtisztítás javasolt.

NICRO® ELECTRO-NIC gyorsan párolgó tisztítófolyadék

Gyorsan párolgó tisztítófolyadék főként elektromos és elektronikai beredezések tisztítására. A speciális oldószerkombináció optimális tisztítóhatást biztosít. Szinte szagtalan. Hígítatlanul, ecseteléses-, vagy
merítéses eljárással alkalmazható, ill. airless szórással akár a berendezések szétszerelés nélküli tisztítását
is lehetővé teszi (feszültségmentes állapotban). Munkadarabok festés, lakkozás előtti zsírtalanításra is
bevált. Átütési szilárdság: 230kV/cm.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.