NICRO® LOK 26-00 Univerzális csapágy- és illesztett kötés-rögzítő
0,30 mm résméretig

Előnyök

•   Univerzális
•   Feszültségmentes és tömör kötést hoz létre
•   A legnagyobb statikus nyíró igénybevételekhez és a dinamikus terhelésekhez egyaránt alkalmazható
•   Kopott alkatrészek újrafelhasználását is lehetővé teszi
•   Gyors kikeményedés
•   Kikeményedés után víznek, üzemanyagoknak, olajoknak, gázoknak és sok oldószernek ellenáll

Tulajdonságok

A folyékony NICRO® LOK 26-00 közepes viszkozitású, erősen kapilláraktív, ezért önállóan kitölt minden rést és pórust 0,30 mm-ig. A NICRO® LOK 26-00 anaerob, ami azt jelenti, hogy a levegőt kiszorítva az illesztési hézagból és fémmel érintkezve rövid idő alatt kikeményedik. Ennek során szívós, kemény, kiváló hő- és vegyszerálló film képződik, melynek hőállósága -55°C-tól +150°C-ig  terjed.
A képződött film tökéletesen, nagy szilárdsággal és feszültségmentesen rögzít minden illesztett alkatrészt pl.: csapágyakat, perselyeket, fogaskerekeket, ékszíjtárcsákat, reteszeket, ékeket, stb.

Használata

Az összeillesztendő részeket alaposan, pl.: a NICRO® K-3 S termékkel zsírtalanítsuk. Száradás után a NICRO® LOK 26-00-t lehetőleg a csaprész elejére kell gyűrűszerűen, folyamatosan, vékony rétegben felhordani. Csak annyi anyagra van szükség, amennyi az illesztési hézagot kitölti. Ezután a darabokat óvatosan össze lehet illeszteni, majd 20°C feletti hőmérsékleten hagyni kell kikeményedni. Alacsonyabb hőmérsékleten aktivátor alkalmazása ajánlott. A NICRO® LOK 26-00 kiváló kúszóképessége révén behatol a legkisebb illesztési hézagba is és fémmel érintkezve, a levegő kizárásának hatására nyomásálló, szívós, kemény polimerré alakul. A felesleges, az illesztési hézagból túlcsorduló NICRO® LOK 26-00 folyékony marad és a szerelés végén letörölhető.

KISZERELÉSEK

50 ml


250 ml


QR code

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.