NICRO® 900 CSAVARLAZÍTÓ FOLYADÉK

Tulajdonságok

Ez a MoS2 tartalmú készítmény további értékes additívekkel is rendelkezik. A NICRO® 900 kúszó-képessége átlagon felüli. Bonthatatlannak tűnő kötéseket perceken belül szétszerelhetővé tesz. Eltávolítja a felületi szennyeződéseket és oxidréteget, behatol a vastagabb rozsdarétegbe és szétfeszíti annak szerkezetét. A MoS2 kenő hatása révén hatékonyan elősegíti az illesztett kötések bontását és megakadályozza a korrodált csavarkötések meg-mozdítás utáni visszarágódását. A termék a kötés oldása után megvédi azt a további rozsdásodástól.  Fémtiszta felületeken időleges korrózióvédelmet biztosít.

Előnyök

- Meglazít minden rozsdás kötést
- Elősegíti az illesztett kötések bontását
- Behatol a legkisebb hézagokba is
- Ken, és véd a korrózió ellen
- Nem támadja meg a fémeket és a műanyagokat
- 60°C feletti lobbanáspont
- Gyors és gazdaságos alkalmazás

Használata

A megbontandó kötésre kis mennyiségű NICRO® 900-at
szórunk. Erősen rozsdásodott helyen az eljárást többször
egymás után meg kell ismételni, míg a felület nedves
marad. A csavarlazító beszívódik és erős kapilláraktív hatása révén behatol a legmélyebb pórusokba is. Néhány perc múltán az összerozsdásodott részek szétszerel-hetővé válnak. A NICRO® 900 csavarlazító a kezelést követően korrózió elleni védelmet is nyújt. Szükség esetén, pl. festéskor a csavarlazító NICRO® K-3S tisztítóval maradéktalanul eltávolítható.

KISZERELÉSEK

400 ml


5 l


QR code

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.