NICRO® LOK 25-42 Közepes szilárdságú hidraulikatömítés
C3/4” menetméretig

Előnyök

•   Kifogástalan tömítést garantál a legnagyobb nyomásoknál is
•   Megakadályozza a vibráció és a lökésszerű terhelések
okozta szivárgásokat
•   Kitölti a hézagokat 0,15 mm-ig
•   Minden szokásos hidraulikafolyadéknak
ellenáll
•   Megszilárdult állapotban hőálló -55°C-tól +150°C-ig
•   Egyszerű szétszerelhetőséget biztosít

Tulajdonságok

A NICRO® LOK 25-42 bevált termék a hidraulika- és pneumatika- csövek, fittingek menetes kötéseinek tömítésére C3/4” méretig. A termék nagyon gyorsan
tömör masszává szilárdul és a hasadási nyomásig tömít.
Ellenáll minden szokásos hidraulikafolyadéknak,
a legtöbb vegyianyagnak, folyadéknak és gáznak.
A NICRO® LOK 25-42 közepes szilárdságú és adott esetben egyszerű szerszámokkal könnyen bontható.

Használata

Az összekötendő menetrészeket alaposan zsírtalanítani kell (pl: NICRO® K-3 S tisztítóval) és hagyni kell száradni. A NICRO® LOK 25-42-t a flakon adagolócsője segítségével, lehetőleg a csavarmenet-árokba folyamatosan 3-4 menethosszon át fel kell hordani. Csak annyi anyagra van szükség, amennyi a menethézagot tökéletesen kitölti. A csavarzatot össze kell csavarni, és lehetőleg 20°C feletti hőmérsékleten hagyni kikeményedni. Alacsonyabb hőmérsékleten a kötésidő jelentősen meghosszabbodik, ennek elkerülésére aktivátor használata ajánlott. A folyékony NICRO® LOK 25-42 erős kapilláraktív tulajdonsága révén azonnal behatol a menethézagba és kitölti azt. Fémmel érintkezve és a levegő kizárás hatására nyomásálló tömítéssé szilárdul. A túlcsorduló, felesleges NICRO® LOK 25-42 folyékony marad és a szerelés végén könnyen letörölhető.

KISZERELÉSEK

50 ml


QR code

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.