OLDÓSZERBÁZÍSÚ TISZTÍTÓSZEREK

NICRO® K-3S Műszaki tisztító folyadék

Válogatott oldószerekből összeállított, nagy hatékonyságú, környezetbarát tisztítószer. Kiválóan oldja az olajakat, zsírokat, ragasztó- és gyantás maradékokat, szilikont. Gyorsan és maradéktalanul elpárolog. Korróziót nem okoz. Nem támadja meg a fémeket, elasztomereket és a legtöbb műanyagot sem. Nem tartalmaz klórozott szénhidrogéneket, aromásokat és benzint. Biológiailag lebontható. Ragasztás- és festés előtti zsírtalanításra, címkék és ragasztószalagok eltávolítására, alkatrészek tisztítására kiválóan alkalmas.

NICRO® 902 Féktisztító

Erős szennyoldó hatású tisztítószer. Hatékonyan eltávolítja az olajos- zsíros szennyeződéseket, kátrányt, fékpor lerakódást. Gyorsan és maradéktalanul elpárolog. Korróziót nem okoz. Az aeroszolt erős permetsugár, nagyobb hasznos töltettérfogatot lehetővé tevő szén-dioxid hajtógáz és 360°-ban használható szelep jellemzi. Kiválóan alkalmas fékek, tengelykapcsolók és más fémalkatrészek tisztítására, zsírtalanítására. A festékekkel, műanyagokkal való összeférhetőségét vizsgálni kell.

NICRO® 941 PLUS festék- és tömítéseltávolító folyadék

Válogatott oldószerekből álló készítmény festék- és lakkbevonatok, tömítés-, ragasztó- és pakuramaradékok, ráégett és gyantás szennyeződések, stb. hatékony eltávolítására. Tixotróp állaga miatt függőleges felületekről sem folyik le. Nem támadja meg a fémeket, üveget, kerámiát, fát.

NICRO® IS 370 hideg alkatrészmosó folyadék

Szénhidrogén bázisú, enyhe szagú, hatékony zsír- és olajoldó hatású tisztítókészítmény. Közepes párolgási
sebessége hosszabb áztatási időt és kisebb párolgási veszteséget tesz lehetővé. Nem támadja meg a fémeket
és a műanyagok többségét. Magas lobbanáspontja (62°C) biztonságos munkavégzést tesz lehetővé. Biológiailag lebontható. Alkatrészek, szerszámok, gépek, fémfelületek tisztítására alkalmazható ecseteléssel és mártással egyaránt. Visszaforgatásos alkatrészmosó berendezésben is alkalmazható.

NICRO® RM 525 ipari padlótisztító koncentrátum

Különleges hatóanyagokból összeállított, fékezett habzású tisztítókészítmény. Hatékonyan fellazítja a műhelyek,
garázsok, benzinkutak, stb. padozatra tapadt szennyeződéseit, melyek ezután vízzel leöblíthetővé válnak. Használata nagyon gazdaságos: 30-100-szoros hígításban alkalmazható. Nem támadja meg a betont, epoxit, PVC-t, beton-festéket, stb. Hidegen és melegen, kézzel és tisztítógéppel egyaránt alkalmazható.
Jól bevált gyantalerakódások (pl.:hullámforrasztó berendezéseknél) eltávolítására is.

NICRO® BAF

Rugalmas pillanatragasztó
Minden extrém igényeket támasztó ragasztáshoz a legmegfelelőbb megoldás. Nedvesség, hő és dinamikus terhelés egyidejű fellépése esetén a NICRO BOND® 2241 nyújtja a legnagyobb és legtartósabb szilárdságot. Ellenáll mind az ütésszerű, mind a lefejtő igénybevételeknek. Hideg és hőálló. Eltérő hőtágulású anyagok összeragasztásához is kiváló. Fekete színe gumi és műanyag alkatrészek, hangszórók ragasztásánál előnyös. Hullámforrasztásra kerülő elektronikai elemekhez is használható.
Hőálló: -55°C - +120°C-igEz a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.