THERMOCUP® 1200fl VASÚTI KITÉRŐKENŐ ANYAG

Tulajdonságok

Tulajdonságok

A THERMOCUP® 1200FL fém- és ásványi anyag bázisú termék. A hidegálló, szintetikus, környezetbarát hordozóanyag garantálja a készítmény hatékony és tartós sínfej- és nyomkarima-kenő anyagként történő alkalmazhatóságát a forró nyári, és a nagyon hideg téli napokon egyaránt.
A THERMOCUP® 1200FL hosszan tartó kenő- és védőhatású, hidrolízis-stabil, és szükségkenő tulajdonságot biztosít. Állaga révén olyan felhasználóbarát kenőanyag, mely az EU előírások szerint nem tartalmaz mérgező, maró, ártalmas, vagy irritatív besorolású alkotóelemeket.
Állag: A THERMOCUP® 1200FL tixotróp folyékony paszta.
Kenőtulajdonságok: A THERMOCUP® 1200FL időjárástól függetlenül jó kenőhatással és tapadóképességgel rendelkezik.
Terhelésállóság: A THERMOCUP® 1200FL speciális adalékainak köszönhetően nagy terhelésállósággal rendelkezik, így nem préselődik ki a nyomkarima és a futófelület, vagy a
fogaskerék és fogasléc közül.
Hidegállóság: A THERMOCUP® 1200FL kiváló hidegállóságú, hidegben is nagyon jól tapad a fémfelületekhez. Viszkozitása csak -35°C alatti hőmérsékleten nő jelentősen, ridegedést
vagy a termék leveles leválását azonban -50°C alatti hőmérsékletnél sem lehet tapasztalni.
Ellenálló képesség: A THERMOCUP® 1200FL EP a legtöbb vegyi anyaggal és környezeti hatással szemben inert. A THERMOCUP® 1200FL időjárás- és UV- sugárzásálló, vízben oldhatatlan. Rendkívül ellenálló légnedvességgel, folyóvízzel, hóval és sós vízzel szemben. Az időjárási viszonyok általában nem befolyásolják a kenőanyag hatékonyságát, így pl.: a
tényleges kenőhatását az eső nem csökkenti.
Korrózióvédő hatás: A THERMOCUP® 1200FL korróziógátló összetevőket tartalmaz, véd a rozsdásodástól.
Tűzbiztonság: A THERMOCUP® 1200FL az EU előírások szerint nem minősül tűzveszélyesnek, de 200°C feletti hőmérsékleten éghető.
Környezeti hatás: A THERMOCUP® 1200FL környezetsemleges. Összetevői a környezetre hatástalanok, vagy hosszútávon biológiailag lebomlanak.

KISZERELÉSEK

400 ml aeroszol

400 ml aeroszol

A

500 gr doboz

500 gr doboz


1 kg doboz

1 kg doboz


5 kg vödör

QR code

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.