NICRO® LOK Aktivátor
Kötésgyorsító anaerob rögzítő- és tömítőanyagokhoz

Előnyök

•   Lerövidíti a kötésidőt
•   Lehetővé teszi inaktív felületeknél is a NICRO® LOK használatát
•   Tökéletes térhálósodást biztosít nagyobb résméreteknél és nagyobb felületi egyenetlenségnek esetén is
•   Elősegíti a működést alacsonyabb hómérsékleten  

Tulajdonságok

Szerves fémvegyületek izopropanolos oldata, mely meggyorsítja, illetve lehetővé teszi az anaerob NICRO® LOK termékek kikeményedését ragasztástechnikailag előnytelen körülmények között. Főként ott alkalmazható, ahol ténylegesen másodperc tartományban kell dolgozni, illetve inaktív felületek (alumínium, rozsdamentes acél, stb.), nagy hézagméretek, nagy felületi egyenetlenségek vagy alacsony hőmérséklet esetén.
Ezen kívül a ragasztófeleslegek, melyek érintkeznek a levegővel, pótlólagos beszórással teljes mértékben átkeményíthetők.  Az aktivátor használata a szilárdságot az ideális értékhez képest mintegy 20%-kal csökkenti.

Használata

Az előkészített (megtisztított) ragasztandó / tömítendő felületek általában egyik, ritkán mindkét oldalát beszórjuk aktivátorral. Megvárjuk, míg az oldószer elpárolog (legalább 2 perc), majd a szokásos módon felhordjuk a megfelelő NICRO® LOK terméket. Az aktivátor a felhordott ragasztóréteg teljes felületének utólagos beszórásával is alkalmazható.

KISZERELÉSEK

100 ml


QR code

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.