NICRO BOND® 5380 univerzális kétkomponensű, rugalmas pillanatragasztó

Előnyök

•   Kiváló hézagkitöltő képesség (néhány centiméter)
•   Nagyfokú hajlékonyság és rugalmasság
•   Már 5 perc után megmunkálható, lakkozható.
•   Ellenáll a vibrációnak, lökéseknek és ütésnek.
•   Az anyagok rendkívül széles skáláját ragasztja.
•   Átlátszó

Tulajdonságok

A NICRO® BOND 5380 kétkomponensű, hajlékony, rugalmas és szagszegény pillanatragasztó. Rendkívül jól ragad az anyagok széles skáláján, úgymint a legtöbb műanyagon, fán, fémen (alumíniumon is), akár durva vagy egyenetlen felületeken is. Kiváló hézag-, ill. térkitöltő képességgel rendelkezik. Tixotróp, géles állaga lehetővé teszi a fej feletti, vagy a függőleges felületeken történő alkalmazást. A termék 6 perc feldolgozási idővel rendelkezik, és 10 percen belül rugalmas, több mint 200% szakadási nyúlású polimerré szilárdul. Az illeszkedő statikus keverőcső a komponensek tökéletes keveréséről  és precíz kiadagolásról gondoskodik.

Használata

Mielőtt a ragasztót felhordaná, a ragasztandó felületeket alaposan meg kell tisztítani úgy, hogy azok szárazak és zsír-, olaj- és formaleválasztó mentesek legyenek.
A fecskendő összeállításakor először a kinyomószárat helyezze be, és azután cserélje ki a lezáró kupakot a statikus keverőre. Az első cseppeket dobja el. Hordja fel az összekevert ragasztót a felületek egyikére és illessze össze a darabokat 1 percen belül. A darabok összeragadásáig azok anyagától függően marad még kb. 30-45 másodperc az utánállításra. Ezután a darabokat kb. 30 másodpercre mozdulatlanul össze kell préselni.
Várjon legalább 5 percet, a ragasztott darabok terhelés alá helyezése előtt. A kötés a végső szilárdságát kb. 24 óra múlva éri el. Ha a statikus keverőt tovább szeretné használni, végezzen ragasztást legkésőbb 2 percen belül, vagy dobjon ki ismét néhány cseppet a keverőcsőből. Ez megakadályozza a keverő beragadását. Végül dobja el a statikus keverőt és zárja le a fecskendőt az eredeti kupakjával. Tárolja a fecskendőt száraz és hűvös (+2-től + 25°C-ig) helyen!

KISZERELÉSEK

10 gr-os készlet


QR code

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.